Netværksgrupper

Fordi mennesker har værdi - derfor starter vi netværksgrupper op for alle, der ønsker et netværk at mødes med i ugens løb (hver anden uge), hvor der vil være hygge, mulighed for at dele oplevelser og samtale omkring et nyt emne hver gang. Vi vil efter behov oprette grupper, og der vil være mulighed for forskellige tidspunkter og målgrupper.
Har du interesse i det? Så kontakt Simon Tind via kontaktsiden, og der vil blive taget kontakt til dig

KIBittogether

5 tirsdage kl. 17.30

KIBitTogether er vores “familierum” som kirke, hvor vi mødes kl. 17.30 til fællesspisning og hygge. Derefter er der et varieret program bestående af gode historier, hvor vi giver Gud ære for hvad Han gør i og udfra vores kirke. Vi tror på at Evangeliet tilfører mennesker værdi, og det vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed over ved at lytte til livsnære fortællinger.

KIBitTogether er også et rum, hvor vi som lederskab italesætter væsentlige områder, vi arbejder med, udfordringer vi står over for, visionsområder etc. Vi ærer hinanden - giver plads til dem, der begynder at tjene med eller stopper i et funktionsområde. Endelig har vi kort tid i bøn og lovsang. Der er noget for børnene, og aftenen slutter med kaffe og kage og hygge.

Maden koster 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn. 

4 gange årligt har vi mødet lokalt i Fredericia, og 1 gang årligt i Kolding sammen med kirkefamilien dér.

IMG_8284.JPG

Bøn og lovsang

Vi mødes i kirken en tirsdag i måneden kl. 19. Så er der afvekslende bøn for mange forskellige emner, på en levende måde, og med enkelte lovsange undervejs. Vi tror på, at bøn virker og kan gøre en forskel i hvad end situation, man står i. Bøn er, hvor vores hjerteslag forenes med Gud. Vi elsker, at samles for at kunne bede sammen, så vi inviterer Gud ind i hver vores verden.

Kl. 19.45 er bønnemødet slut og så er der en lækker gratis servering, hvor man kan have fællesskab med de andre, der er kommet.

Woman Aglow - møde for kvinder

Den første lørdag i måneden kl. 10 mødes kvinder i alle aldre til et spændende møde med foredrag, sang og meget andet. Tilmelding helst senest 3 dage før ved Berit Gulløv. Find hende i kirken eller tlf. 7593 1760.

Frit samvær

Seniorer og andre der har fri om dagen samles 1 gang i måneden til en hyggelig eftermiddag med kaffe, kage, sang og et spændende foredrag. Ansvarlig er Allan Tind.

Det foregår en en onsdag i måneden kl. 14. Se datoer i mødeplanen (Kig efter Frit samvær).

Banko

Afholdes den første mandag i måneden kl. 14 (ikke juli/august). Plader koster 10 kr. pr. stk.. Alle er velkomne til en hyggelig eftermiddag i en afslappet atmosfære med mulighed for at købe lidt kage og en varm kop kaffe for 15 kr.