Netværksgrupper

SAMMEN bygger vi Guds hus - derfor starter vi netværksgrupper op for alle, der ønsker et netværk at mødes med i ugens løb (hver anden uge), hvor der vil være hygge, mulighed for at dele oplevelser og samtale omkring et nyt emne hver gang. Vi vil efter behov oprette grupper, og der vil være mulighed for forskellige tidspunkter og målgrupper.
Har du interesse i det? Så kontakt Simon Tind via kontaktsiden, og der vil blive taget kontakt til dig

DNA

Enkelte Onsdage kl. 17.30

4-5 gange om året afholder vi DNA. Dét er for de, som kalder Apostolsk Kirke Fredericia for sit hjem. Her vil vi gå et spadestik dybere ned i, hvem vi er som kirke, og hvor vi er på vej hen - og ikke mindst hvorfor. 

  • DNA starter med spisning, hvor vi sørger for lækker mad - pris: 25 kr. for voksne og børn under 12 år er gratis. 
  • Herefter er der spændende informationer og undervisning, som altid vil være på et højt niveau og typisk af en gæsteunderviser, som kan udfordre og strække os alle. 
  • Til slut er der kaffe, kage og hygge, hvor det bare gælder om, at være sig selv og nyde et dejligt fællesskab.

Føl dig fri til at komme og tjekke ud, hvad det DNA handler om. Vi glæder os til at se dig. 

IMG_8284.JPG

Onsdagsbøn

Vi mødes i kirken onsdage i ulige uger kl. 19. Så er der afvekslende bøn for mange forskellige emner, på en levende måde, og med enkelte lovsange undervejs.

Kl. 19.45 er bønnemødet slut og så er der en lækker gratis servering, hvor man kan have fællesskab med de andre, der er kommet.

Woman Aglow - møde for kvinder

Den første lørdag i måneden kl. 10 mødes kvinder i alle aldre til et spændende møde med foredrag, sang og meget andet. Tilmelding helst senest 3 dage før ved Berit Gulløv. Find hende i kirken eller tlf. 7593 1760.

Frit samvær

Seniorer og andre der har fri om dagen samles 1 gang i måneden til en hyggelig eftermiddag med kaffe, kage, sang og et spændende foredrag. Ansvarlig er Allan Tind.

Det foregår en en onsdag i måneden kl. 14. Se datoer i mødeplanen (Kig efter Frit samvær).

Banko

Afholdes den første mandag i måneden kl. 14 (ikke juli/august). Plader koster 10 kr. pr. stk.. Alle er velkomne til en hyggelig eftermiddag i en afslappet atmosfære med mulighed for at købe lidt kage og en varm kop kaffe for 15 kr.