Vi har gudstjeneste "for hele familien" hver søndag kl. 10.30.

Gudstjenesten er en "fest", hvor hele familien kan samles. Vi bestræber os på, at skabe den bedst mulige stemning fra man træder ind ad døren, til man tager hjem.

Vores gudstjenester er livlige og består af en prædiken, som er relevante for folks dagligdag og musik, som er god, rytmisk og nutidig. Gudstjenesterne varer ca. 5. kvarter.

VÆGT PÅ RELATIONER OG FÆLLESSKAB

Vi lægger stor vægt på, at skabe relationer og et fællesskab, hvor alle kan føle sig hjemme. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at lære dig at kende. Efter gudstjenesten er der en gratis lækkert anrettet servering i vores café. Vi elsker at møde nye mennesker, og der er altid plads til en mere.

_MG_6091.jpg

BØRN/BØRNEFAMILIER/UNGE

Vi har indrettet småbørnsrum for forældre med små børn, hvis der er brug for det, så man kan give småbørn mulighed for at lege, mens man kan følge med i gudstjenesten igennem et vindue og med lyd i rummet.

For børnene er der hver søndag børnekirke under gudstjenesten, hvor de synger, tegner, hører bibelhistorie mv. Her forsøger vores børnemedarbejdere at fortælle budskabet i børnehøjde.

TAMILSK GUDSTJENESTE

Hver søndag kl. 13.30 er der tamilsk gudstjeneste med musik, sang, budskab og fællesskab - alt er tamilsk sproget.

ALLE GUDSTJENESTER ER OFFENTLIGE - DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KOMME OG OPLEVE DET - HELT UFORPLIGTENDE.