Her kan du læse om hvad der sker for teenagere og unge i kirken. Vi er en kirke med masser af sjov og plads for unge.

UNITE (6. - 10. klasse)

UNiTE er en teenageklub for unge i 6. - 10. klasse, hver torsdag fra klokken 19-21. Det er et super fedt sted, hvor der er rig mulighed for at indgå i et fedt og sjovt fællesskab.

På selve aftenen vil der være aktiviteter, inspirerende ord, snacks og meget mere. Klubben råder over konsoller, bordtennis, bordfodbold, computere og et hav af brætspil. Alt sammen med til at gøre det til en fed aften, fri for hverdagens udfordringer og plads til at være sig selv og gøre det, man kan lide.

Til tider vil UNiTE derudover stå for forskellige arrangementer, såsom filmaftener, som pt. er sat til at foregå 1 gang i kvartalet. Kom og tjek det ud, for der er noget for enhver smag!

Ring gerne og hør mere. Alle medarbejdere har børneattest.

ENCOUNTER (16-28 år)

ENCOUNTER er for dig, der er imellem 16-28 år og har lyst til at hænge ud med mennesker, opleve Gud, høre et udfordrende og opmuntrende budskab. Det er også til dig, som har lyst til at gøre en forskel i den verden, vi lever i. Vi tror på, at Gud har lagt noget helt unikt i hver enkelt, og det vil vi fremelske og udfordre. Vi mødes hver anden tirsdag (lige uger) kl. 19:30 på Vejlevej 12.

Så hvis det er noget som lyder spændende så kontakt Erika Niclasen på 2751 5953.