Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 - alle er velkomne!

Hver søndag er også en aftengudstjeneste i Kirkeibyen Kolding kl. 19.00.

Det er meningen, at det skal være sjovt at komme i kirke og, at man skal forlade den i bedre stand og i bedre humør end da man kom.

Kirke skal nydes, ikke udholdes.

Vores gudstjenester indeholder altid masser af god musik, kaffe, kage, frugt og ikke mindst en prædiken, der skal kunne bruges i dit liv mandag-lørdag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en kirke fuld af liv, fest og farver, hvor du kan få lov til at komme tæt på andre mennesker og komme nærmere Gud.

Gudstjenesten tolkes til engelsk - medbring din smartphone og høretelefoner - og få vejledning i kirken til at downloade en app, så du kan lytte til tolkningen via din smartphone.

Du er altid velkommen til at komme og nyde en kop kaffe allerede fra kl. 10.15.

2017-05-23 21.54.00.jpg

BØRN/BØRNEFAMILIER/UNGE

Vi har indrettet småbørnsrum for forældre med små børn, hvis der er brug for det, så man kan give småbørn mulighed for at lege, mens man kan følge med i gudstjenesten igennem et vindue og med lyd i rummet.

For børnene er der hver søndag børnekirke under gudstjenesten, hvor de synger, tegner, hører bibelhistorie mv. Her deler vores børnemedarbejdere spændende budskaber i børnehøjde, og der er altid sjove aktiviteter.

TAMILSK GUDSTJENESTE

Hver søndag kl. 13.30 er der tamilsk gudstjeneste med musik, sang, budskab og fællesskab - alt er tamilsk sproget.

ALLE GUDSTJENESTER ER OFFENTLIGE - DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KOMME OG OPLEVE DET - HELT UFORPLIGTENDE.